2013-12-03 12:46:59
Φωτογραφία για Θέλει ''κόλπο γκρόσο'' με Λαβέτσι η Ίντερ
Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι δεν έχει εγγυημένη θέση βασικού στην Παρί και η Ίντερ επιχειρεί να κάνει το "κόλπο γκρόσο" αποκτώντας τον Ιανουάριο, όπως αποκαλύπτει η "Gazzetta dello Sport".

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Ίντερ κρίνεται επιβεβλημένη από τον Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος φέρεται μάλιστα να έχει βρει ήδη το στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος από έναν παίκτη τον οποίο γνωρίζει σαν την παλάμη του χεριού του, με τον Εζεκιέλ Λαβέτσι να είναι ο εκλεκτός του προπονητή της Ίντερ ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

"Ο Ματσάρι θέλει τον Λαβέτσι", είναι ο σημερινός τίτλος της μεγαλύτερης σε κυκλοφορίας αθλητικής εφημερίδας της Ιταλίας, Gazzetta dello Sport, η οποία συμπληρώνει στο πρώτο της φύλλο:

"Ο προπονητής έχει ζητήσει τον παίκτη από τον Τοχίρ ως πρώτη ενίσχυση για τον Ιανουάριο. Ο Πότσο αγωνίζεται λίγο στην Παρί και η Ίντερ σχεδιάζει να τον πάρει με τη μορφή δανεισμού".

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως πρόσφατα έγινε ένα μυστικό ραντεβού μεταξύ του Λοράν Μπλαν και του μάνατζερ του Αργεντίνου αναφορικά με το μέλλον του παίκτη στο "Παρκ Ντε Πρενς", καθώς και ότι η Ίντερ θα συναντήσει έντονο συναγωνισμό από τις Τότεναμ και Άρσεναλ Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ