2013-12-03 13:07:08
Φωτογραφία για Κεδίκογλου: Πιστεύω ότι αυτοί που πρέπει, ακούν τον κ. Σόιμπλε
«Πιστεύω ότι αυτοί που πρέπει, ακούν τον κ. Σόιμπλε» δήλωσε με νόημα στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος... εμμέσως στις δυσκολίες επίτευξης συμφωνίας με την τρόικα.

«Ο κ. Σόιμπλε είναι μια διεθνής προσωπικότητα, έχει διεθνές ακροατήριο, και σημείωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να τύχει σεβασμού» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, αναφερόμενος στο άρθρο του γερμανού υπουργού Οικονομικών.

«Προχωράμε σε ένα πολύ δύσκολο σκηνικό καταφέραμε να φρενάρουμε την πτώση, έχουν συσσωρευτεί ενδείξεις σε επίπεδο δεικτών της οικονομίας, αλλά αυτό πρέπει να φτάσει στον απλό πολίτη, στην καθημερινότητά του» αναγνώρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για τις δημοσκοπήσεις ανέφερε ότι δείχνουν όλες ισοδυναμία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ. Από τη μια έχουμε μια κυβέρνηση που παίρνει δύσκολες, αλλά αναγκαίες, αποφάσεις, και από την άλλη μια αξιωματική αντιπολίτευση που λεει «ναι σε όλους», υπόσχεται τα πάντα στους πάντες κι όμως βρίσκεται «ταβανιασμένη» στα ίδια ποσοστά εξήγησε.


Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε επίσης ότι είναι πολύ καλή η συνεννόηση Βενιζέλου - Σαμαρά όπως φάνηκε από τη χθεσινή τους συνάντηση.

Για την κρίση στην Ανώτατη Παιδεία

«Δεν τίθεται θέμα Αρβανιτόπουλου, η σημερινή κατάσταση στα πανεπιστήμια πρέπει να τερματιστεί, το αδιέξοδο το χρεώνονται όσοι επέδειξαν ρεσιτάλ αδιαλλαξίας» δήλωσε εξάλλου ο κ. Κεδίκογλου για τον υπουργό Παιδείας.

«Δεν είναι δυνατόν διοικητικοί υπάλληλοι για τους οποίους υπάρχουν δεσμεύσεις ότι δεν θα απολυθούν να κρατάνε με τσαμπουκά κλειστά τα πανεπιστήμια... να μη σχολιάσω την εικόνα ενός πρύτανη το πανεπιστήμιο του οποίου φλέγεται και αυτός δίνει παραστάσεις στην αλλοδαπή, θα είχαν πέσει να φάνε έναν πολιτικό αν έκανε το ίδιο» πρόσθεσε.

Δηλώσεις Φωτεινής Πιπιλή

«Δεν νομίζω ότι νοήμονες βουλευτές θα τα παρατήσουν τώρα που ψηφίσαμε τόσα μέτρα... θα μάς πάρουν με τις πέτρες αν τα παρατήσουμε» δήλωσε από την πλευρά της η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή για το ενδεχόμενο να πέσει η κυβέρνηση.
skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ