2013-12-03 13:33:11
Φωτογραφία για ΕΦΥΓΕ Ο ΛΟΥΤΣΟ; ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΙΛΙΟΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΡΗΤΡΑ... ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ! (PHOTOS)
Έτσι κι αλλιώς το έχετε σαν σύλλογος, ανεξαρτήτου... αθλήματος.

Τη μία φεύγει την άνοιξη ο Φιγκερόα, τέλος καλοκαιριού έρχεται πάλι. Τη μία μένει ελεύθερος ο Ματσιούλις, μετά από κανένα... μήνα επιστρέφει, και πόσες άλλες περιπτώσεις, τι να πρωτοθυμηθούμε.

Aπό τους... αφορισμούς στον Λασμέ, κωλοτούμπα και ξανά αποθέωση! 

Λοιπόν, αφού έφυγε ο Λούτσο, γιατί δεν φέρνετε πάλι τον Καστιλιόν; Aυτόν ντε που φέρατε το καλοκαίρι για να υπογράψει συμβόλαιο και σας ζήτησε ρήτρα σε περίπτωση... υποβιβασμού;

Σιγά το πράγμα μωρέ, πάει ξεχάστηκε αυτό. Εδώ ξεχάσατε μέσα σε λίγες ώρες τους διθύραμβους για τον Φιγκερόα και ξαφνικά... το ρίξατε στο πανηγύρι για το Super Deal!

Κάτι σαν την υπόθεση του... Μαυρία δηλαδή!  "Super Deal" όταν πήγε να γίνει η μεταγραφή, όταν πήγε να χαλάσει "Nέα μεταγραφή για να γλεντάει τους γαύρους ο Μαυρίας", και στο τέλος φυσικά που πήγε στην Σάντερλαντ, ξανα-μανά Super Deal!


Τώρα λοιπόν, όλα καλά, αφού έπραξε άριστα ο Αλαφούζος σε μία τέτοια προσφορά, να και ο κακός ο παίκτης που τα ομολόγησε μόνος του, αφήστε που... απείλησε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και ούτε γάτα ούτε ζημιά! 

Αν δεν τα καταφέρετε με τον Καστιλιόν πάντως, δε πειράζει, μια χαρά παίκτης είναι ο Καρέλης!

* Που είπατε ότι πήγε τελικά ο Φιγκερόα; MAΛΑΙΣΙΑ;;;;  Χμ, τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει... Που θα πάει, θα το θυμηθούμε και θα επανέλθουμε.

** Αυτό που μέχρι στιγμής έχουμε θυμηθεί για τη Μαλαισία, είναι ότι έχει πανέμορφες παραλίες,  όμορφες γυναίκες, πρωτεύουσα την Κουάλα Λουμπούρ και το κυριότερο, καλές αποδόσεις στο... στοίχημα! 
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ