2013-12-03 17:04:07
Φωτογραφία για ΔΕΥΤΕΡΗ... ΕΞΟΔΟΣ ΓΕΝΟΒΑ
Η Προ Ρέκο "φιλοξενεί" τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (22:00) σ' αγώνα της 2ης ημέρας του Τσάμπιονς Λιγκ

Στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ εισέρχονται και πάλι την Τετάρτη (22:00) οι πολίστες του Ολυμπιακού αντιμετωπίζοντας στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Α' ομίλου της διοργάνωσης, την Προ Ρέκο στην Γένοβα. Οι πρωταθλητές Ελλάδος που ξεκίνησαν με ήττα στο Ντουμπρόβνικ από τη Γιουγκ στην πρεμιέρα θα έχουν εξίσου δύσκολο έργο και στην Ιταλία αφού έχουν απέναντι τους μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου η οποία άρχισε με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας την Έγκερ.

Η αποστολή της ομάδας μας έφτασε το πρωί της Τρίτης στη Γένοβα και ο Θόδωρος Βλάχος έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και αποφασισμένους να δώσουν την μεγάλη μάχη για να αποσπάσουν κάτι θετικό από τον αγώνα με τους Ιταλούς ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά στην Ελλάδα από το Novasport 1. Η ομάδα μας έχει παίξει τρεις φορές με την Προ Ρέκο και μετράει τρεις ήττες με τελευταία το 2007 στο Μιλάνο στον ημιτελικό του φάιναλ φορ! Σ


τον πάγκο του Ολυμπιακού λόγω της τιμωρίας του Θόδωρου Βλάχου από το ματς στην Κροατία θα καθίσει ως πρώτος προπονητής ο Δημήτρης Μάζης. Ο Θόδωρος Βλάχος μιλώντας για το παιχνίδι με τους Ιταλούς σημείωσε: "Είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο αφού η Προ Ρέκο επέστρεψε στα Κύπελλα Ευρώπης και έχει επενδύσει πολλά χρήματα για να διεκδικήσει για άλλη μια χρονιά τον ευρωπαϊκό τίτλο. Όλοι οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία τέτοια παιχνίδια και θεωρώ πως εάν είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια απ' ότι στο ματς με την Γιουγκ θα έχουμε τύχη να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ