2013-12-03 23:19:06
Φωτογραφία για Στην ετήσια συνεστίαση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης
Στην ετήσια συνεστίαση που πραγματοποίησε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου για την ενίσχυση του συστήματος, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με φίλους και μέλη του προσκοπικού κινήματος.

Στη διάρκεια της βραδιάς όπου επικράτησε φιλική ατμόσφαιρα και διάθεση, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνομίλησε με τους παρευρισκομένους και εκφράστηκε θετικά για τη σημαντική συμβολή των προσκόπων στις εθελοντικές δράσεις του Δήμου αλλά και του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού. «Μέσα από τη συμμετοχή τους, τη σταθερή υποστήριξη των δράσεών μας, οι πρόσκοποι δίνουν το παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς και στους υπόλοιπους από εμάς, νέους και μεγαλύτερους ηλικίας» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των προσκόπων ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο τους.

Τη βραδιά διοργάνωσε η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου για την ενίσχυση των σκοπών του συστήματος.


Παρόντες στη γιορτή ήταν, επίσης, ο Τοπικός Έφορος Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων Νίκος Μπόγδανος, ο Αναπληρωτής Τοπικός Έφορος Αμαρουσίου Τάκης Καλογερόπουλος, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων Μαργαρίτα Γεωργακοπούλου, η Πρόεδρος των Γονέων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου Κωνσταντίνα Γιακουμακάτου, ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου Νίκος Κακογιάννης, τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος, γονείς και φίλοι των προσκόπων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ