2013-12-04 00:45:06
Φωτογραφία για «Τι κάνετε εδώ;» Βγήκε από το δωμάτιό της και είδε δυο τσιγγάνες στο σαλόνι!
Τη γη κάτω απ' τα πόδια της έχασε μια 28χρονη κοπέλα όταν πριν από λίγες ημέρες, βρήκε δυο νεαρές τσιγγάνες να τριγυρίζουν στο σαλόνι του σπιτιού της, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, λίγο πριν τις 10 το πρωί, σε μονοκατοικία που στεγάζεται στα στενά ανάμεσα στην πλατεία Κορνάρου και την Καινούρια Πόρτα.

Η 28χρονη εκείνη την ώρα βρισκόταν στο δωμάτιό της. Στο δωμάτιό του βρισκόταν επίσης και ο πατέρας της, γνωστός Ηρακλειώτης δικηγόρος, όπως και η μικρή της αδερφή, ηλικίας 23 ετών.

Κάποια στιγμή άκουσε να χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας, ωστόσο επειδή δεν περίμεναν κανέναν επισκέπτη, δεν έδωσε σημασία Λίγα λεπτά αργότερα, άκουσε περίεργους θορύβους από το σαλόνι. Αποφάσισε να βγει από το δωμάτιό της για να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε μπροστά της, τις δύο νεαρές Ρομά.

Η πρώτη της αντίδραση ήταν να τις ρωτήσει "Τι κάνετε εδώ;". Όταν αυτές της απάντησαν ότι "Θέλουμε λίγο ψωμάκι", αυτή πανικοβλήθηκε κι άρχισε να ουρλιάζει.


Αμέσως βγήκαν από τα δωμάτιά τους ο πατέρας και η αδερφή της νεαρής, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπαν τα μάτια της.

Οι τσιγγάνες φαίνεται πάντως ότι τρόμαξαν από την αντίδραση της 28χρονης και έγιναν "καπνός". Τα τρία μέλη της οικογένειας έτρεξαν στο κατόπι τους, ωστόσο αυτές είχαν ήδη προλάβει να εξαφανιστούν...

Για καλή τους τύχη, οι θρασύτατες τσιγγάνες δεν κατάφεραν να κλέψουν τίποτα. Απ' όσα ανέφερε μάλιστα, μέλος της οικογένειας στο CretePlus.gr, λίγο πριν το περιστατικό, είχε φύγει από το σπίτι η μητέρα των κοριτσιών.

Φαίνεται ότι οι Ρομά παρακολουθούσαν το σπίτι και μόλις είδαν την ιδιοκτήτρια να φεύγει, πλησίασαν και χτύπησαν το κουδούνι. Όταν πέρασαν μερικά λεπτά και είδαν ότι δεν τους άνοιγε κανείς την πόρτα, υπέθεσαν ότι το σπίτι ήταν άδειο και αποφάσισαν να δράσουν.

Η οικογένεια είχε σταθεί τυχερή, ωστόσο παρόμοια περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό στα στενά στο κέντρο του Ηρακλείου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ