2013-12-04 12:55:50
Φωτογραφία για Η ανεπανόρθωτη γκάφα του Λιάγκα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση Μενεγάκη - Παντζόπουλου;
Χαμός σήμερα στο Πρωινό. 

Εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα και χαλαρά, κάτι που δεν συνηθίζεται σε αυτή την εκπομπή, ήρθε και η αναστάτωση, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν όλα τα κοντέρ Γιατί το λέμε αυτό;

Την ώρα που σχολίαζαν τα θέματα της ημέρας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε, ότι σε ένα ταξίδι του με την Φαίη Σκορδά, στις Μαλδίβες είχαν συναντήσει την Ελένη Μενεγάκη, στο αεροδρόμιο. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το θέμα είναι όμως με ποιον την συνάντησαν; Ο Λιάγκας, χωρίς να το πολυσκεφτεί είπε ότι ήταν με τον Ματέο! Απλά να αναφέρουμε ότι η Φαίη είχε πει πριν, ότι τότε ήταν στο ALTER ακόμα, όταν έκαναν εκείνο το ταξίδι.

Όπως καταλαβαίνετε, επικράτησε αμηχανία, το πάνελ του Πρωινού άρχισε να αποχωρεί ένας-ένας και να εύχονται: «Καλή χρονιά». Ο Γιώργος Λιάγκας, θέλοντας να καλύψει τα όσα είπε, έλεγε ότι πήγαν πριν 2 χρόνια με την Φαίη να επιμένει και να του λέει: «Όχι, πριν 5 ½ χρόνια πήγαμε!» και να τονίζει: «Εγώ δεν θυμάμαι τη Μενεγάκη, θυμάμαι πότε πήγα». Τότε εκνευρισμένος, ο γνωστός παρουσιαστής αφού έβλεπε ότι η Φαίη το συνέχιζε και δεν τον καταλάβαινε, πήρε τον καφέ του και αποχώρησε, μαζί του και οι υπόλοιποι συνεργάτες, με την Σκορδά να παραμένει στο πλατό της εκπομπής, μέχρι που ήρθε η ώρα των διαφημίσεων.


Όταν επέστρεψαν, η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε δημόσια τους πρώην συνεργάτες της επί ALTER, που την πήραν τηλέφωνο και την στήριξαν σε αυτό που έλεγε, για το πόσα χρόνια πριν είχε πάει στις Μαλδίβες, με τον Γιώργο Λιάγκα από την άλλη, να ζητάει συγγνώμη και να λέει: «Εντάξει, μπερδεύτηκα, κρεμάστε με!», «Η Ελένη ήταν με τον Γιάννη Λάτσιο».

Τέλος καλό όλα καλά, γιατί αν όντως ίσχυε αυτό που είπε ο Λιάγκας για τον Ματέο, τότε θα ξεσπούσε πόλεμος στην tv, ανάμεσα στους πρώην συμμαθητές Μενεγάκη-Λιάγκα.

Δείτε το απόσπασμα με την αντίδραση του παρουσιαστή και των συνεργατών του μόλις συνειδητοποίησαν τι ειπώθηκε

VIDEO: Η γκάφα του Λιαγκα για Μενεγάκη Παντζόπουλο
people Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ