2013-12-04 13:10:03
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ... ΣΥΡΤΑΚΙ ΓΙΑ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Γιάννης Φετφατζίδης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, σε μια εξαιρετική προσπάθεια στο παιχνίδι της Τζένοα με την Τορίνο, “έβγαλε” καταπληκτική ασίστ στον Μπιοντίνι, ο οποίος σκόραρε και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Γένοβας ισοφάρισε το παιχνίδι.

Στην Ιταλία, όπως έχουμε ήδη αναφέρει γράφτηκαν πολύ καλά σχόλια για τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού και μάλιστα... συνεχίζονται με την αθλητική ιστοσελίδα «ΙL secolo XIX», να γράφει ύμνους για την τεχνική του "Φέτφα".

Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα παραλλήλισε την τεχνική κατάρτιση του δειθνή ποδοσφαιριστή με το... συρτάκι!

Ο Φετφατζίδης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, χρειάστηκε 10 επαφές με τη μπάλα, σε χρόνο 6 δευτερολέπτων και 87 δέκατων, πριν βγάλει την καταπληκτική ασίστ στον Μπιοντίνι, ο οποίος έστειλε στη συνέχεια τη μπάλα στα δίχτυα της Τορίνο.

«Όπως το συρτάκι, ο διάσημος -σε όλο τον κόσμο- ελληνικός χορός», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που χρησιμοποιήθηκε από το εν λόγω ρεπορτάζ, ενώ υποστηρίζεται πως το χαμηλό κέντρο βάρους (1.64μ) αποτελεί τεράστιο σύμμαχο του Φετφατζίδη για να... «χορεύει» ιδανικά συρτάκι τους αντιπάλους του.

Παράλληλα, οι Ιταλοί αποκαλύπτουν και ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε προπόνηση της Τζένοα πριν λίγες μέρες, όταν ο Φετφατζίδης προσπάθησε να περάσει σχεδόν όλη την ομάδα, αναγκάζοντας τον προπονητή του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να του ζητήσει να είναι πιο ομαδικός στο παιχνίδι του.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ