2013-12-04 14:46:04
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση και δείτε και εσείς από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Άντερλεχτ!

ο olympiacos.org σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στην Άντερλεχτ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, την Τρίτη 10/12/2013 στις 21:45.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή... το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας είτε στο facebook είτε στο twitter και από εκεί να κάνετε like & share το ακόλουθο post ΕΔΩ (αν είστε συνδεδεμένοι μέσω facebook) ή retweet το ακόλουθο tweet ΕΔΩ (αν είστε συνδεδεμένοι μέσω twitter).

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες ότι 10 διπλές προσκλήσεις θα μοιραστούν μέσω facebook και άλλες 10 μέσω twitter.

* Οι συνολικά 20 τυχεροί, που κερδίζουν από 2 εισιτήρια ο καθένας, θα ανακοινωθούν την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου στις 12:00 και θα ειδοποιηθούν με προσωπικά μηνύματα στους λογαρισμούς τους (facebook ή twitter) για την διαδικασία παραλαβής των προσκλησεών τους.

*Για να μπορέσουμε να σας στείλουμε μήνυμα στο Twitter είναι βασικό να κάνετε follow τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός (https://twitter.com/olympiacos_org)

Καλή τύχη σε όλους!
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ