2013-12-04 19:36:02
Φωτογραφία για «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗ NOVA... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 6ης ΑΓ. ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
Το πρόγραμμα μεταδόσεων της 6ης αγωνιστικής του Champions League ανακοίνωσε η Nova, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ που έχει πάρει τη μορφή... τελικού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός τα δίνει «Όλα για την πρόκριση» στους «16» του Champions League κόντρα στην Άντερλεχτ και τα κανάλια Novasports τα δίνουν όλα για την κάλυψη του μεγάλου αγώνα! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσω των Novasports 2 & Novasports 2 HD τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την πρωταθλήτρια Βελγίου, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες μπροστά στο κοινό τους θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Champions League.


Τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν την μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου από το «Γ. Καραϊσκάκης». Θα χρησιμοποιηθούν συνολικά 30 κάμερες, 3 εκ των οποίων θα είναι Super Slow Motion, με τις οποίες θα καλυφθεί ο αγώνας, το pre και το post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό.

Στην περιγραφή του παιχνιδιού από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Από τις 20:00 τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, θα μεταφέρουν το κλίμα του αγώνα και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, με το Pre game show σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, στο οποίο θα φιλοξενηθούν εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ματς των πρωταθλητών Ελλάδας. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Παπανικολάου από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live» που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν.

Επίσης, το Novasports.gr, θα καλύψει την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου από το «Γ. Καραϊσκάκης», τις συνεντεύξεις Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ και του προπονητή της βελγικής ομάδας, Γιον Φαν ντεν Μπρομ, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες.

Η 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports.

Εκτός όμως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν και τους υπόλοιπους συναρπαστικούς αγώνες της 6ης αγωνιστικής.

Η 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports Εκτός όμως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν και τους υπόλοιπους συναρπαστικούς αγώνες της 6ης αγωνιστικής.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν εξίσου μεγάλους αγώνες. Στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ θα υποδεχτεί την Ντόρτμουντ με τους Γερμανούς να θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να προκριθούν στους «16», ενώ στο Μιλάνο η Μίλαν θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τις δύο ομάδες. Στην Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, ενώ στην Γερμανία η Σάλκε θα κοντραριστεί με την Βασιλεία. Τέλος, πλούσιο θέαμα υπόσχονται οι αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο, Αούστρια Βιέννης – Ζενίτ και Τσέλσι – Στεάουα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου:

21:45 Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

21:45 Ολυμπιακός – Άντερλεχτ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και σε audio από το Novasports.gr

21:45 Γαλατασαράι - Γιουβέντους, Novasports 3 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

21:45 Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι, Novasports 7 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

23:45 (rec) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαχτάρ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

23:45 (rec) Ρεάλ Σοσιεδάδ - Λεβερκούζεν, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

23:45 (rec) Κοπεγχάγη – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 4 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

23:45 (rec) Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου:

21:45 Μαρσέιγ - Ντόρτμουντ, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και σε audio από το Novasports.gr

21:45 Μίλαν - Άγιαξ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

21:45 Σάλκε - Βασιλεία, Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη21:45 Μπαρτσελόνα - Σέλτικ, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

23:45(rec) Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

23:45 (rec) Αούστρια Βιέννης - Ζενίτ, Novasports 3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

23:45 (rec) Τσέλσι - Στεάουα, Novasports 4 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Ο αγώνας Νάπολι - Άρσεναλ θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με την Λίλα Κουντουριώτη προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4 στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 10/12 και την Τετάρτη 11/12, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Επίσης, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/ucl-md6 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

uefa YOUTH LEAGUE

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ, Τετάρτη 11/12 19:00, Novasports 1 & Novasports 1 HD

Επίσης οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την επόμενη ημέρα του αγώνα Ολυμπιακός – Άντερλεχτ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και τον αγώνα των Νέων των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα μεταδοθεί απευθείας μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD, από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο αγώνας Ολυμπιακός –Άντερλεχτ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του UEFA Youth League, της διοργάνωσης του Champions League για τις ομάδες Νέων που συμμετέχουν φέτος στους ομίλους. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Λιώρης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ