2013-12-04 22:02:11
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ «Audi Dome» Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Το «Audi Dome» του Μονάχου την Πέμπτη το βράδυ (21:45) θα είναι κατάμεστο καθώς όπως έχει ανακοινώσει η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου και ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έχει σημειωθεί από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε sold out!

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το σύγχρονο κλειστό χωρητικότητας 6.700 θεατών θα φιλοξενήσει μόνο Γερμανούς οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου!

Τη δική τους... εξέδρα θα στήσουν οι Έλληνες ομογενείς οπαδοί των πρωταθλητών Ευρώπης οι οποίοι ανυπομονούσαν για την αυριανή ημέρα ώστε να απολαύσουν από κοντά το Θρύλο. Τόσο στο Μόναχο όσο και σε άλλες περιοχές της Γερμανίας, όπως η Νυρεμβέργη, οι Έλληνες ομογενείς έχουν δημιουργήσει συνδέσμους της Θύρας 7 και φυσικά πέραν του ελληνικού στοιχείου έντονο είναι στην Γερμανία και το... Ολυμπιακό.

Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να απουσιάζουν από την επίσκεψη των πρωταθλητών Ευρώπης στην Βαυαρία οι οπαδοί του Θρύλου και έτσι στο «Audi Dome» αύριο το βράδυ αναμένονται πάνω από 500 οπαδοί του Ολυμπιακού, από το Μόναχο και τις γύρω περιοχές προκειμένου να αποθεώσουν και να χειροκροτήσουν από κοντά την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ