2013-12-05 12:10:03
Φωτογραφία για Στο σφυρί το περίφημο κόκκινο μαγιό της Φάρα Φόσετ
Κι ενώ η δίκη του πρώην συντρόφου της Φάρα Φόσετ, Ράιαν Ο’ Νιλ –κατηγορείται πως έκλεψε πίνακα της, που είχε φιλοτεχνήσει ο Άντι Γουόρχολ- συνεχίζεται, προσωπικά αντικείμενα της ηθοποιού βγαίνουν στο σφυρί από τον ανιψιό της, Γκρεγκ Σ. Γουάλας.

Μεταξύ αυτών, η άδεια οδήγησης, αποσπάσματα από το σενάριο της τηλεταινίας "The burning Bed", που της χάρισε βραβείο Emmy και το περίφημο κόκκινο ολόσωμο μαγιό της, με το οποίο είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό Esquire.

Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 6 Νοεμβρίου από τον οίκο Heritage Auctions, στο Ντάλας και σύμφωνα με εκτιμήσεις του Reuters αναμένεται να είναι άκρως επιτυχημένη, με τα αντικείμενα να αγγίζουν χιλιάδες ευρώ.

"Η Φάρα Φόσετ έχει συνδέσει το όνομά της με τη δεκαετία του ’70 και με το διάσημο κούρεμά της. Ωστόσο, παραμένει μέχρι σήμερα μία αξιαγάπητη και αξιοσέβαστη σταρ του Χόλιγουντ", δήλωσε η Μάργκαρετ Μπάρετ, διευθύντρια του οίκου δημοπρασιών.

Η Φάρα Φόσετ απεβίωσε χτυπημένη από τον καρκίνο την ίδια ημέρα με το Μάικλ Τζάκσον, στις 25 Ιουνίου 2009, σε ηλικία 62 ετών
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ