2013-12-05 15:27:55
Φωτογραφία για Tο παραδοσιακό ιταλικό χριστουγεννιάτικο Bazaar ανοίγει και φέτος τις πύλες του στο κοινό
Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Δεκεμβρίου, το ραντεβού δίνεται στο ιταλικό χριστουγεννιάτικο Bazaar 2013, στην Ιταλική  Σχολή της Αθήνας. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία που περιμένουν πολλοί εν Ελλάδι Ιταλοί, αλλά κυρίως Έλληνες, για τις χριστουγεννιάτικες ιταλικές αγορές τους σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η εκδήλωση διοργανώνεται εδώ και δεκαετίες από την Επιτροπή Συμπαράστασης Ιταλών «Co.As.It» υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα, με σκοπό τη συλλογή πόρων, ικανών να προσφέρουν ανακούφιση σε Ιταλούς της Ελλάδας που έχουν ανάγκη, οικογένειες με ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους χωρίς σύνταξη από καμία εκ των δύο χωρών, άπορους, άρρωστους, κλπ.

Είναι μία χειρονομία γενναιοδωρίας ς που πάντα βρίσκει ανταπόκριση στο ευρύ ελληνικό κοινό, καθώς, πέραν του ανθρωπιστικού, ισχύει το κοινό «τερπόν μετά του ωφελίμου» δεδομένου ότι τα προϊόντα είναι προσφορές ιταλικών επιχειρήσεων για τον «ελληνικό» πλέον θεσμό συμπαράστασης και προσφέρονται έως και στο ένα τρίτο της τιμής τους.


Το ιταλικό Bazaar του 2013, όπως κάθε χρόνο, θα διαρκέσει δύο ημέρες ώστε να επιτρέψει στο μεγάλο κοινό του να βιώσει μία κατεξοχήν ιταλική ατμόσφαιρα, να γευθεί και φυσικά να αποκτήσει παραδοσιακά προϊόντα της ιταλικής οινογαστρονομίας αλλά και να αγοράσει υψηλής ποιότητας, αυθεντικά προϊόντα «made in Italy» καθώς και πολύ όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Επίσης, το Bazaar πλαισιώνεται από μία έκθεση ιστορικών ιταλικών αυτοκινήτων και μία παρουσίαση από τα νέα μοντέλα της FIAT στο προαύλιο της Σχολής.

Την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, που θα μοιράσει πλούσια δώρα σε μία εύθυμη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, πλαισιωμένη από την ιταλική παροικία της Αθήνας.

Πληροφορίες για το 38ο Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar:

Ιταλική Σχολή, Μητσάκη 18, Πατήσια. Σάββατο 7 Δεκεμβρίου από τις 10:30 έως τις 18:00 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2012 από τις 10:30 έως τις 15:30.

http://gr.news.yahoo.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΟΓΑ έκοψε 10.500 συντάξεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΟΓΑ έκοψε 10.500 συντάξεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ