2013-12-05 22:14:06
Φωτογραφία για Ο Obama, η απόδοση τιμής στην Rosa Parks και η Ποίηση σε μία φωτογραφία…
Λίγες ώρες νωρίτερα, η σελίδα του Προέδρου των Η.Π.Α. στο Facebook δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία, με την Λεζάντα: With a simple gesture 58 years ago today, Rosa Parks helped change America. (Mε μια απλή χειρονομία σαν σήμερα πριν 58 χρόνια, η Ρόζα Παρκς βοήθησε την Αμερική να αλλάξει).

Τιμώντας έτσι την Αφρο-αμερικανίδα μοδίστρα Ρόζα Παρκς που καθόταν στην ίδια θέση την 1/12/1955 και αρνήθηκε να την παραχωρήσει όταν το απαίτησε ο οδηγός για να καθήσει ένας λευκός, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να ξεκινήσει μία μακρά και δύσκολη πορεία για την κατάργηση αρκετών ρατσιστικών νόμων. Για να μπορεί σήμερα να κάθεται στην πρώτη θέση της χώρας ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ένας υπέροχος συμβολισμός, επικοινωνιακά άρτιος, χωρίς μεγαλοστομίες και φυλετικές αναλύσεις, μία ενέργεια υψηλής αισθητικής και ενωτικού μηνύματος προς τους πολίτες της χώρας του, ψηφοφόρους του και μη.

Ναι, ζηλεύουμε ως πολίτες μιάς άλλης χώρας, που η πολιτική επικοινωνία γίνεται με συνθήκες γηπεδικής διαφήμισης Nαι, ζηλεύουμε τις στιγμές που η Πολιτική Επικοινωνία γίνεται Ποίηση…


Ενημερωτικά, η επίσημη σελίδα του Barack Obama ως Πολιτικού έχει 37.444.000 likers με το Talking about να ανέρχεται στο εκπληκτικό 1.203.720 !!! Tην ευθύνη έχει η Ομάδα Επικοινωνίας του “Organizing for Action”, η οποία αξιοποιεί πλήρως της αμφίδρομες δυνατότητες πολλών Media. Πρόσφατα έτρεξαν μία social media ενέργεια για την τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου με ενδιαφερόμενους πολίτες.

Στις 2 πρώτες ώρες της δημοσίευσης η αποδοχή της ενέργειας ήταν ήδη τεράστια:

262.450 likes, 19.450 κοινοποιήσεις και 6.669 σχόλια !!!

To εντυπωσιακό είναι ότι η επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου έχει μόνο 1.933.000 likers με 115.636 να αλληλεπιδρούν με την σελίδα, το content της οποίας είναι πολιτικό αλλά και αρκετά οικογενειακό…

spinningsm.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ