2013-12-06 21:14:16
Φωτογραφία για ΞΕΣΠΑΣΕ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 18-5
Ο Ολυμπιακός "διέλυσε" 18-5 τη Χίο στον Πειραιά

Την 6η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πόλο πέτυχε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου κέρδισε με 18-5 τη Χίο στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" στον Πειραιά και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτος σκόρερ για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Γιάννης Φουντούλης ο οποίος πέτυχε 6 γκολ.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Φουντούλης που έφτασε τα 24 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε: "Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο ματς με την Προ Ρέκο και μια μέρα μετά από την επιστροφή μας στη χώρα κληθήκαμε να παίξουμε και πάλι. Η ομάδα ήταν πειθαρχημένη και σοβαρή και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Αυτό το παιχνίδι όπως και το επόμενο με τον Εθνικό είναι μια καλή προετοιμασία για την σπουδαία αναμέτρηση με την Ριέκα. Έχουμε μπροστά μας κάποιες ημέρες να δουλέψουμε για το ματς με τους Κροάτες που θα είναι κλειδί για την συνέχεια αφού εμείς δεν έχουμε βαθμό και αυτοί έχουν ένα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη".


Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-0, 6-0, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Αργυρόπουλος, Καπότσης 1, Γιάννης Φουντούλης 6, Πρέκας, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 5, Τσαχιλίδης 2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Μισεντζής, Πετρόχειλος, Δερβίσης, Σωτηριάνος, Καλαργυρός, Αλάτσης, Κανδιόγλου, Πίσσιας, Ντούλος 1, Γιώργος Φουντούλης 2, Μπεριστιάνος, Γαβαλάς 2, Γαλανόπουλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ