2013-12-07 02:18:07
Φωτογραφία για Ξαναδιέγραψαν τον Κιουτσούκη
Μετά την σκληρή ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα διεγράφη για δεύτερη φορά από τη ΝΔ. ο Ν. Κιουτσούκης.

«Η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος, τη διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Νίκου Κιουτσούκη, καθώς με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του, έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος.»

Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2012 η ΝΔ είχε διαγράψει τον Πρόεδρο της ΔΑΚΕ επειδή «γαλάζιοι» συνδικαλιστές είχαν επιτεθεί σε βουλευτές του κόμματος. Στην συνέχεια πήρε άφεση αμαρτιών και επέστρεψε για να τον διαγράψουν για δεύτερη φορά σήμερα.

Είχε προηγηθεί επιστολή προς τους βουλευτές της ΝΔ παραμονές της ψήφισης του προϋπολογισμού έστειλε η ΔΑΚΕ τους οποίους καλεί να μην τον υπερψηφίσουν. «Σ’ αυτό το κοινωνικό ολοκαύτωμα κανείς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να μένει απαθής, πολλών δε μάλλον εσείς που είστε οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού».


Ουσιαστικά η συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκεινται στη ΝΔ καλεί τους «γαλάζιους» βουλευτές να ρίξουν την κυβέρνηση, καθώς όπως είναι γνωστό η καταψήφιση ενός προϋπολογισμού συνιστά αυτομάτως την πτώση της.

«Το κοινωνικό κράτος είναι οικονομικός σταθεροποιητής και όχι «ανελαστική δαπάνη»… Η κοινωνία δεν αντέχει, η συνοχή της καταρρέει…η φωνή της είναι πλέον κραυγή απόγνωσης που επιβάλλεται να εισακουστεί… Το «λάθος» που όλοι ομολογούν αλλά κανείς δεν διορθώνει τείνει πια να γίνει ολέθριο» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή της ΔΑΚΕ προς τους βουλευτές της ΝΔ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ