2013-12-07 08:24:49
Φωτογραφία για H Κως τίμησε τον πολιούχο της Αγ. Νικόλαο (Φωτό - Βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από την χθεσινή μεγαλόπρεπη εορτή του πολιούχου της Κω Αγίου Νικολάου, με πανηγυρική Θεία Λειτουργία το πρωί προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ναθαναήλ, παρουσία του Δημάρχου Κω Κ. Καΐσερλη, του Γ. Κυρίτση, των Αντιδημάρχων Θ. Νικηταρά και Σ. Πη, του Προέδρου του Δημ. Λιμ. Ταμείου Μ. Φάκκου, του Αντιπροέδρου του ΔΟΠΑΒΣ και Προέδρου της ΒΙΜΕΛ Ν. Κιλιμάτου, του Δημ. συμβούλου της Δύναμης Αλλαγής Δ. Γερασκλή, του Προέδρου του Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή, των Τοπ. συμβούλων της Δημ. Αρχής Δ. Τελλή και Ν. Τλε και της Δύναμης Αλλαγής Λ. Κώστογλου και Ε. Χατζηχριστοφή, των στελεχών της παράταξης Μ. Πιστικάκη και Ν. Κανταρζή, του ταξίαρχου και όλων των Διοικητών των Ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων Ασφαλείας, αντιπροσωπειών συλλόγων και φορέων (Ερ. Σταυρός και Λύκειο Ελληνίδων με στολές) και πλήθους κόσμου.

 

Αναφορά στον προστάτη Άγιο του Πολεμικού Ναυτικού και όλων των θαλασσινών έκανε στην ομιλία του ο Διοικητής του Ναυτικού Κλιμακίου Κω, Σπύρος Αλεξίου.


Ακολούθησε πάνδημη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου με τη Φιλαρμονική, τιμιτικό άγημα και τη δέουσα επισημότητα και μεγαλοπρέπεια, από τον Μητροπολιτικό Ναό στην παραλιακή (με στάσεις για αναπομπή δέησης μπροστά στο εσωτερικό λιμάνι -τα ημερόπλοια απέδωσαν τις δικές τους τιμές με κόρνες και βεγγαλικά- κάτω από το δημαρχείο για τους ανθρώπους της θάλασσας, όπως και μπροστά από το Νοσοκομείο για τους ασθενείς και το προσωπικό) και επιστροφή μέσω των οδών Ιπποκράτους και Μητροπόλεως.

 

 

 Δείτε περισσότερες φωτό και βίντεο στο παρακάτω λινκ

http://aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=402512
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ