2013-12-07 12:14:08
Φωτογραφία για ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έφεση για τις τιμωρίες έδρας, Μπέγκιτς και Πρίντεζη και περιμένει ελπίζοντας σε μείωση των ποινών.

Η έφεση του Ολυμπιακού είναι κατά της ποινής μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ, αλλά και των τιμωριών τεσσάρων και τριών αγωνιστικών σε Μίρζα Μπέγκιτς και Γιώργο Πρίντεζη αντίστοιχα για τα όσα έγιναν στον επεισοδιακό αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ.

Στο Λιμάνι αναμένουν την απόφαση κι ελπίζουν στην ουσία για δύο πράγματα. Αφενός μεν να αρθεί η απόφαση για τιμωρία της έδρας και να υποδεχτούν με κόσμο τη Σιένα την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ, αφετέρου δε να μειωθεί η ποινή τουλάχιστον του Σλοβένου σέντερ, προκειμένου να είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι του Top 16.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ζήτησαν να γνωστοποιηθεί η απόφαση για την έδρα ως την Τρίτη, προκειμένου να προλάβουν να εκδώσουν εισιτήρια για τους οπαδούς τους σε περίπτωση δικαίωσης. Περίπτωση να γίνει το ματς εκτός ΣΕΦ αλλά με κόσμο δεν υφίσταται, όπως έχουμε αναφέρει, καθώς πλέον δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος να κάνουν Ολυμπιακός και Σιένα κρατήσεις σε πτήσεις και ξενοδοχεία, αλλά και να ετοιμαστεί το γήπεδο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει το ματς (όπως σας είχαμε ενημερώσει είχε εκφράσει ενδιαφέρον το Ηράκλειο), ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ήθελε να επιβαρύνει τους παίκτες του με ένα ακόμη ταξίδι. Έτσι το ματς θα γίνει σίγουρα στο ΣΕΦ κι εκκρεμεί αν θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες ή όχι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ