2013-12-07 15:14:03
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΣΤΕΨΗΣ ΓΙΑ ΦΕΤΕΛ (PHOTOS)
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, αλλά και η Red Bull παρέλαβαν τα βραβεία τους για την κατάκτηση των τίτλων σε πιλότους και κατασκευαστές στη Formula 1 στο γκαλά της FIA στο Παρίσι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Μετά τους θριάμβους, ήρθε και η ώρα της στέψης για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος πήρε την… κούπα του πρωταθλήματος οδηγών στο γκαλά της FIA στο Παρίσι, ενώ μαζί του βραβεύτηκε και η ομάδα του, Red Bull, για τον τίτλο στους κατασκευαστές.

«Όταν σκέφτομαι όσα έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια με την ομάδα, είναι κάτι απίστευτο. Είναι χαρά για μένα να μπαίνω σε αυτό το μονοθέσιο και να προσπαθώ να δίνω τα πάντα. Η φετινή σεζόν δεν ήταν εύκολη, αλλά ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και δώσαμε τις απαντήσεις μας μέσα στις πίστες, κάτι που με γεμίζει περηφάνια. Δεν βρίσκω λόγω για να περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι που κατέκτησα και πάλι τον τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας που με υποστήριξαν», δήλωσε ο Φέτελ που κατέκτησε τον τέταρτο σερί τίτλο.

Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, τόνισε: «Όταν κατακτήσαμε για πρώτη φορά τον τίτλο, επόμενο ζητούμενο ήταν να τον υπερασπιστούμε. Το κάναμε άλλες δύο φορές και εκεί που λες ότι είναι μάλλον απίθανο να φτάσεις σε τέταρτο σερί πρωτάθλημα, αυτό συνέβη. Το πάθος, η αποφασιστικότητα και αφοσίωση όλων μέσα στην ομάδα, σε συνδυασμό με την απόδοση του Σεμπάστιαν (Φέτελ) και του Μαρκ (Γουέμπερ) μάς χάρισαν μία απίθανη χρονιά».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ