2013-12-07 15:43:06
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Χοσέ Πέκερμαν για την κλήρωση του Μουντιάλ, σε αντίθεση με τους Τζακερόνι και Λαμουσί που φαίνεται πως δεν... υπολογίζουν και πολύ την Εθνική Ελλάδας.

Χοσέ Πέκερμαν (Κολομβία): «Παίζουμε με μία ευρωπαϊκή, μια αφρικανική και μία ασιατική χώρα και πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ελκυστικός όμιλος με όλα τα στυλ ποδοσφαίρου. Εμπιστεύομαι τις δυνατότητές μας αλλά οι Κολομβιανοί πρέπει να καταλάβουν ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό. Ας ελπίσουμε να τα πάμε καλά. Τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά στα προκριματικά αλλά η ιστορία αρχίζει τώρα.»

Σαμπρί Λαμουσί (Ακτή Ελεφαντοστού): «Ένα πράγμα ξέρω. Ότι αυτός δεν είναι τόσο δύσκολος όμιλος, όπως εκείνος που αντιμετωπίσαμε το 2006 και το 2010.»

Αλμπέρτο Τζεκερόνι (Ιαπωνία): «Για μένα αυτό το γκρουπ είναι μια χαρά παρόλο που θα μπορούσε να ήταν καλύτερα, γιατί παίζουμε με τον καλύτερη ομάδα της Αφρικής, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τις διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Θα παίξουμε σε μία πόλη που κάνει πολύ ζέστη αλλά έχουμε και την εμπειρία από το κύπελλο Συνομοσπονδιών.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ