2013-12-07 15:58:10
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Νεαροί Ρομά έκλεβαν και έσπαγαν αυτοκίνητα
Τα σταθμευμένα στους δρόμους του Αγρινίου αυτοκίνητα έγιναν στόχοι επιθέσεων με σκοπό την κλοπή ή τους αναίτιους βανδαλισμούς από ομάδες νεαρών τσιγγάνων, που αποτελούνταν στην πλειοψηφία τους από ανήλικους. Και στις δυο περιπτώσεις που καταγράφηκαν μέσα σε λίγες ώρες, οι δράστες συνελήφθησαν.

Στο πρώτο περιστατικό, ένας 20χρονος και ένας ανήλικος βρήκαν ανασφάλιστο ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και απλώς... άνοιξαν την πόρτα για να αρπάξουν από μέσα ένα μπουφάν και μια φωτογραφική μηχανή! Όμως, ο ιδιοκτήτης τους είδε να φεύγουν και ειδοποίησε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι δεν κατάφεραν να πιάσουν τον ενήλικο, αλλά συνέλαβαν τον 13χρονο συνεργό του που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου μαζί με τους γονείς του οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στη δεύτερη περίπτωση, μια ομάδα νεαρών τσιγγάνων που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης έκαναν γυαλιά- καρφιά ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, κλωτσώντας και χτυπώντας το με χέρια και πόδια, σπάζοντας τα τζάμια και γρατζουνίζοντας τη μπογιά από την επιφάνειά του με σπασμένα μπουκάλια μπύρας! Οι αστυνομικοί που επενέβησαν, συνέλαβαν επτά νεαρούς ηλικίας από 16 ως 27 χρόνων που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα για διακεκριμένες φθορές ξένης περιουσίας και αναζητούν τους υπόλοιπους.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ