2013-12-07 16:25:07
Φωτογραφία για Τέσσερις πρωτοβουλίες για τον Τουρισμό
Τέσσερις πρωτοβουλίες για τον τουρισμό το 2014 εξήγγειλε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό.

- Νομοθετικές μεταρρυθμίσεις για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και διευκόλυνση επενδύσεων, διαφοροποίηση τουριστικού προϊόντος με την εισαγωγή νέων ειδών τουριστικών εκμεταλλεύσεων, διασφάλιση της ποιότητας σε τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες, εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου για μορφές ειδικού τουρισμού (συνεδριακός, ιαματικός κ.α.), αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας.

- Xωροταξικό του τουρισμού: «Στόχος μας είναι να τοποθετήσουμε σε σύγχρονες βάσεις την τουριστική ανάπτυξη της χώρας την επόμενη εικοσαετία», είπε η υπουργός, και δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει «τεκμηριωμένος προγραμματισμός για το που και πως μπορεί να αναπτυχθεί η τουριστική δραστηριότητα».

- Mεσοπρόθεσμο πλαίσιο προγραμματισμού. Θα αξιοποιηθεί το Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης 2014-20, που είναι το νέο ΕΣΠΑ.

- Eπικοινωνιακή στρατηγική. Η Ολγα Κεφαλογιάννη είπε ότι «με πολύ προσπάθεια και ελάχιστα μέσα, έχουμε ξεκινήσει με επιτυχία την αλλαγή της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό» και ότι «σχεδιάζουμε εναλλακτικές στρατηγικές με αιχμή του δόρατος τα social media. Αλλάζουμε αρνητικές εικόνες και στερεότυπα που είχαν ταυτιστεί με το όνομα Ελλάδα».
dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ