2013-12-07 18:20:31
Φωτογραφία για Πάτρα: Έφοδος αντιδημάρχων στην Πολιτεία για καταγραφή πάγιων στοιχείων - Ένταση με τον Κώστα Αντζουλάτο
Έφοδος τριών αντιδημάρχων της Πάτρας, σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Πολιτείας, στην Ακτή Δυμαίων.

Σκοπός, η καταγραφή των παγίων στοιχείων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ευσταθούν πληροφορίες που θέλουν τμήμα τους να έχει απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ένταση, στη διάρκεια επικοινωνίας τους με τον Κώστα Αντζουλάτο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

"Mετά από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απομάκρυσνη παγίων στοιχείων από τον Πολυχώρο Πολιτεία, ο οποίος ανήκει στον Δήμο Πατρεών, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων κκ. Γιώργος Σιγαλός, Χαράλαμπος Στανίτσας και Παναγιώτης Βαφέας, συνοδευόμενοι από τον νομικό σύμβουλο του Δήμου Πατρέων κ. Φαίδωνα Κουλούρη προσήλθαν στον χώρο και ζήτησαν από την υπέυθυνη κ. Φωτακοπούλου να ανοίξει τα κτίρια στους ιδιοκτήτες του χώρου προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα πάγια στοιχεία των ιδιοκτητών βρίσκονται στη θέση τους.


Η κ. Φωτακοπούλου αρνήθηκε πεισματικά.

Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Αντζουλάτο ο οποίος με πολύ έντονο τρόπο αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο στους ιδιοκτήτες του χώρου, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης και όχι ο Δήμος και ότι οτιδήποτε υπάρχει εντός της Πολιτείας είναι προσωπική του περιουσία η οποία θα αφαιρεθεί αυτούσια με την εγκατάλειψη του μισθώματος από τον ίδιο.

Κατόπιν αυτών ο Δήμος Πατρέων σήμερα δια του νομικού του συμβούλου προχωράει όλες τις νόμιμες ενέργειες, (ασφαλιστικά μέτρα και ό,τι άλλο προβλέπεται), προκειμένου να διασφαλιστεί αφενός η δημοτική περιουσία, αφετέρου να διασφαλιστεί ότι τα ποσά που χρωστάει η επιχείρηση στον Δήμο, τα οποία ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ, θα εισπραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο.

Yπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πατρέων βρίσκεται επί 1,5 χρόνο σε δικαστική διαμάχη με την εταιρεία του κ. Αντζουλάτου για τα χρέη της προς τον Δήμο και η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2013. Η πλευρά του κ. Αντζουλάτου ωστόσο κατάφερε να πάρει αναβολή για τα μέσα Ιανουαρίου του 2014."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ