2013-12-07 21:22:01
Φωτογραφία για Εθνική Ανδρών: Και τώρα ο... Σάντος και ο προγραμματισμός
Τους αντιπάλους της έμαθε την Παρασκευή η Ελλάδα στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας και τώρα αυτό που... καίει την ΕΠΟ είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος.

Εδώ και καιρό, ο Γιώργος Σαρρής έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Πορτογάλο τεχνικό, προκειμένου να οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα και στο Euro 2016 στη Γαλλία. Ο Σάντος δεν έχει απαντήσει ακόμη, ωστόσο η απάντηση αναμένεται ως το τέλος του χρόνου. Και μετά την κλήρωση, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έχασε την ευκαιρία να του υπενθυμίσει ότι πρέπει να απαντήσει.

Όλα δείχνουν πως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα απαντήσει στην πρόταση της ομοσπονδίας στις αρχές του νέου έτους. Κι αυτό γιατί ο Σάντος θα ήθελε να εργαστεί και πάλι σε ομάδα και περιμένει μήπως προκύψει κάποια προοπτική.

Βέβαια, ο Φερνάντο Σάντος θα βρεθεί στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου προκειμένου να μπει σε λειτουργία ο προγραμματισμός σε όλα τα επίπεδα ενόψει του Μουντιάλ. Ηδη το τεχνικό επιτελείο επισκέφτηκε στη Βραζιλία διάφορες επιλογές για το προπονητικό κέντρο και το ξενοδοχείο που θα διαμείνει η αποστολής της Εθνικής στη Βραζιλία.

Παράλληλα, θα οριστικοποιηθεί και το που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πιθανότατα στην Αθήνα. Επίσης, έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Τουρκία στις 4 Μαρτίου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ υπάρχει η σκέψη για φιλικό με την Πορτογαλία στις αρχές Ιουνίου, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Βραζιλία.

Onsports Team
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ