2013-12-07 22:00:05
Φωτογραφία για Αίγιο: Έκρυβε ένα κιλό ηρωίνης στα βράχια της παραλίας!
Ως την Αχαΐα έφτασε ένας αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας για να παγιδεύσει ένα νεαρό Αλβανό που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, παριστάνοντας τον αγοραστή. Όπως αποδείχθηκε, ο 21χρονος έκρυβε περισσότερο από ένα κιλό ναρκωτικών στα... βράχια της παραλίας του Ριζόμυλου Αιγίου!

Ο αστυνομικός έκλεισε ραντεβού με τον 21χρονο αλλοδαπό για να αγοράσει δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 206,46 γραμμαρίων έναντι 2.600 ευρώ και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την έδρα του στην Άρτα. Τον ακολούθησαν, όμως, διακριτικά οι συνάδελφοί του και μόλις ο διακινητής παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα τον συνέλαβαν. Ο 21χρονος, που είχε πάνω του δύο κινητά και 800 ευρώ, υπέδειξε στους αστυνομικούς τις «καβάντζες» που διατηρούσε στην παραλία όπου κατασχέθηκαν συσκευασίες και δέματα με ηρωίνη συνολικού βάρους ενός κιλού και 43 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αχαΐας.


Έβγαλε «λαγό» η έρευνα στο σπίτι ενός 42χρονου στις Σέρρες για τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά. Όταν βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 394,4 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,25 μέτρου καλλιεργούσε στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη ένας 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, μια και βρέθηκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι μήκους 25 εκατοστών, ένα κλομπ τύπου νουντσάκου, εννέα κροτίδες και ένας μεταλλικός τρίφτης. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ