2013-12-07 22:28:02
Φωτογραφία για «ΚΛΑΙΝΕ» ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!
Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον της διαιτησίας των Γεροθιόδωρου και Μουλά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΑΕΚ κάνοντας λόγο για... επαγγελματικό πρωτάθλημα με ερασιτέχνες διαιτητές και παράγοντες.

Η Ένωση «κλαίει» πάλι και... διαμαρτύρονται για την φάση του τρίτου σετ, εκεί που στο 23-24, οι Γεροθόδωρος και Μουλά αντί να δώσουν έστω μία από τις τρεις παραβάσεις, όπως ισχυρίζονται, του Κουρνέτα και να γίνει το 24-24, άφησαν την φάση να εξελιχθεί με τον Γιορντάνοφ να κάνει το 23-25.

* Βέβαια θεωρούν δεδομένο ότι θα έπαιρναν το σετ αφού μιλούν για... κλοπή, χωρίς να υπολογίζουν ότι απέναντι τους είχαν τον Ολυμπιακό και δεν έπαιζαν μόνοι τους, αλλά... μην τους κόβετε το κλάμα, γιατί θα έχουμε δράματα! Ούτε λόγος φυσικά για την επίθεση (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) σε μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού... ΜΟΝΟ δάκρυα και πόνος αδικίας Με λίγα λόγια η ΑΕΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:


«Η διοίκηση του Τ.Α.Α ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους οι οποίοι γέμισαν σήμερα το γήπεδο και υποστήριξαν την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Λυπάται, δε, που δεν μπορέσαμε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια σημαντική επιτυχία.

Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς ανάμεσα σε δυο σπουδαίες ομάδες αλλά είναι γεγονός ότι για δεύτερη φορά, μετά τον αγώνα στην Αλεξανδρούπολη, εκλάπη σετ από την ΑΕΚ. Αυτό είναι ξεκάθαρο, το έδειξε η τηλεόραση και το είδε όλη η Ελλάδα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ δηλώνει ότι δεν θα μείνει άλλο με σταυρωμένα χέρια αλλά θα προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας της. Δυστυχώς σε ένα «επαγγελματικό πρωτάθλημα» οι διαιτητές, οι κομισάριοι και λοιποί παράγοντες του παιχνιδιού εμφανίζονται να είναι παντελώς ερασιτέχνες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ