2013-12-08 09:28:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Σαββάτο πρωί και το χριστουγεννιάτικο κλίμα ζέστανε την αγορά
Αισιόδοξα μηνύματα στους εμπόρους για την αγορά της Πάτρας την εορταστική περίοδο, πέρασαν το πρωί του Σαββάτου οι Πατρινοί.

Κατέβηκαν στο κέντρο, έκαναν έρευνα αγοράς εν όψει Χριστουγέννων και απόλαυσαν την βόλτα τους. Αρκετός κόσμος υπήρχε, όπως τις περισσότερες καθημερινές, και στα καφέ της Πάτρας και ειδικότερα στους πεζοδρόμους της Παντανάσσης, της Ρήγα Φεραίου και της Αγίου Νικολάου.

Οι έμποροι της πόλης ελπίζουν ότι οι Πατρινοί θα κάνουν τις αγορές τους, έστω και αν αυτές είναι πιο περιορισμένες, σε σύγκριση με άλλες εποχές.

Ειδικότερα πάντως χθες, μία εβδομάδα μετά την καταβολή του μισθού του Νοεμβρίου στους δημόσιους υπαλλήλους και στους συνταξιούχους, η αγορά της Πάτρας κινήθηκε και αρκετός κόσμος κυκλοφορούσε με τσάντες στο χέρι.

Βέβαια είναι άγνωστο το θα γίνει τις μέρες των Χριστουγέννων όπου ο μήνας θα βαδίζει στο τέλος του, ο μισθός θα έχει τελειώσει και για τους περισσότερους φέτος (δημόσιους, αλλά και ιδιωτικούς υπαλλήλους) το δώρο Χριστουγέννων θα είναι... όνειρο απατηλό...
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ