2013-12-08 10:24:33
Φωτογραφία για ΟΙ... «ΑΝΟΗΣΙΕΣ» ΓΙΑ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ, ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΓΙΕΣ; *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ντέιβιντ Μόγιες μετά τη νέα ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε ψύχραιμος, ενώ διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν και ανέφεραν πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ζήτησε να πάρει μεταγραφή (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Η κριτική στον Σκωτσέζο τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», μετά και την ήττα από τη Νιουκαστλ με 0-1 είναι πλέον έντονη, με το «Skysports» να... απολύει τον Μόγιες, όπως συνέβη και στο επίσημο προφίλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Twitter!

«Είμαστε σε μεταβατική περίοδο και είμαι βέβαιος πως στο τέλος του τούνελ θα υπάρξει φως», τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Όταν ανέλαβα αυτή τη θέση γνώριζα πως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά στα τελευταία παιχνίδια τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από ό,τι περίμενα. Ο κόσμος καταλαβαίνει πως είμαστε σε μία διαδικασία μετάβασης, αλλά σίγουρα όπως κι εμείς δεν περιμέναμε να έχουμε πέντε ήττες μέχρι τώρα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε».

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» ρωτήθηκε αν υπάρχει βάσει στην πληροφορία που μεταδόθηκε πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ζήτησε μεταγραφή, απάντησε κατηγορηματικά: «Είναι ανοησίες. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω και καμιά πιο βαριά λέξη».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ