2013-12-08 15:21:28
Φωτογραφία για Στρατηγός Φράγκος στην παρουσίαση του βιβλίου Μαρκεζίνη: Η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής, εθνικής και πολιτικής κατάρρευσης.Video
Του Δημοσιογράφου Θεόδωρου Ελευθεριάδη

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα παρουσιάστηκε  στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το βιβλίο του ακαδημαϊκού Βασιλείου Μαρκεζίνη " Η Ελλάδα στον κατήφορο: η Ανύπαρκτη Εξωτερική Πολιτική, οι Εγκαταλελειμμένες Ένοπλες Δυνάμεις". 

Τον συντονισμό της παρουσίασης, ο έγκριτος δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης, ενώ προλόγισε ένας φλογερός πατριώτης, ο Στρατηγός ε.α, Φραγκούλης Φράγκος. 

Ο  Στρατηγός στον πρόλογο του βιβλίου τόνισε ότι ο κ. Μαρκεζίνης δεν κάνει απλά μια καταγραφή του προβλήματος, αλλά δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα, κάνοντας προτάσεις. "Δεν υπάρχει εθνικός στρατηγικός σχεδιασμός.

Η χώρα βρίσκεται σε ένα καθεστώς οικονομικής, πολιτικής,οικονομικής και εθνικής κατάρρευσης. Εδώ και πολλές δεκαετίες επιτρέπουμε παρεμβάσεις πολιτευτών και ιδιωτών στην χάραξη της εθνικής και εξωτερικής μας πολιτικής
. Τα αποτελέσματα αυτών των θολών πολιτικών τα  βλέπουμε σήμερα. Αρνούνται τις υποδείξεις των κρατικών υπαλλήλων και των διπλωματών, που έχει γνώσεις και εμπειρίες στα ζητήματα. Η Τουρκία βάζει ολοένα και περισσότερο πόδι στη Θράκη, το Αιγαίο, την Κύπρο. Δεν είναι απλώς το φοβικό σύνδρομο των πολιτικών και ο ενδοτισμός. Είναι και το "άστο παραπίσω" στην χάραξη της εθνικής μας πολιτικής", τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης.Παρακολουθείστε video με την ομιλία του Στρατηγού Φράγκου.

Αναρτήθηκε από Theodore Eleftheriadis

ΠΗΓΗ: http://eleytheriadhs.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1244.html
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ