2013-12-09 08:33:45
Φωτογραφία για Σούπερ Λίγκα, 14η αγωνιστική:Έπεφταν οι τριάρες σαν το χαλάζι
Με 3-0 κέρδισαν ο Ατρόμητος τον ΟΦΗ και η Ξάνθη τη Βέροια, με ένα γκολ λιγότερο ο Πανθρακικός τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ξέμεινε με εννέα παίκτες Με δύο γκολ, από Μπρίτο και Νάστο, στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος δεν είχε πρόβλημα να μαζέψει τρεις βαθμούς από την κόντρα του με τον ΟΦΗ (3-0), την Κυριακή (8/12), ενώ ίδιο σκορ έβγαλε η Ξάνθη σε βάρος της Βέροιας, έχοντας την ευτυχία να σκοράρει μόλις στο 16ο... δευτερόλεπτο του αγώνα! 

Με πέναλτι και αποβολή του Λίλα, στο 28ο λεπτό, ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ, ενώ πέτυχε και δεύτερο γκολ (τελικό σκορ 2-0), δέκα λεπτά πριν ο ΠΑΣ Γιάννινα μείνει με εννέα παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινας κάρτας στον Κεϊτά.

Παράσταση για ένα ρόλο παρακολούθησαν οι θεατές, στο Περιστέρι, καθώς ο Ατρόμητος δεν είχε όρεξη να παιδευτεί με τον ΟΦΗ, απόδειξη τα δύο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο, πρώτα με τον κορυφαίο παίκτη του, τον Μπρίτο (17'), και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Νάστο. Το "κερασάκι" πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, στο 86ο λεπτό, παίρνοντας έτοιμο γκολ από τον Ούμπιντες.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τζενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (89’ Γεωργίου), Ούμπιντες, Μπρίτο (83’ Μπάλλας), Καραμάνος (73’ Φάμπιο), Παπαδόπουλος.

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Μιλιάζες, Μακρής, Όγιος, Ζε Εντουάρντο (73’ Μακουκούλα), Κουτσιανικούλης (82’ Μονιάκης), Παπάζογλου.

Η Ξάνθη σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς της έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση το γκολ που πέτυχε ο νεαρός Τριάδης μόλις στο 16ο δευτερόλεπτο του αγώνα της με τη Βέροια. Ο Σολάρι, με πέναλτι που κέρδισε από τον Ορέστες (76'), έκανε το 2-0, ενώ το σκορ έκλεισε ο Μάνταλος, οκτώ λεπτά αργότερα.

ΞΑΝΘΗ: Τσέμα, Μάρτινς, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης (64’ Μάνταλος), Τριάδης, Μαρίν (67’ Ντιέ), Σολάρι, Σολτάνι (84’ Μπέρτος), Χοσέμι.

ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος, Σισοκό (80’ Μπάρμπας), Γεωργιάδης, Μρντάκοβιτς (61’ Σεγκούντο), Μπεν (84’ Μάνος), Αμαραντίδης, Ορέστες, Τραπ, Μπαργκάν, Ζεζίνιο, Καλτσάς.

Ο Πανθρακικός είχε συμπληρώσει 5 ματς χωρίς νίκη, αλλά βρήκε μπόσικο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 28ο λεπτό, όταν ο Λίλα σταμάτησε με το χέρι σουτ του Ιγκόρ. Ο Αλβανός αποβλήθηκε, ο Ιγκόρ ευστόχησε από την άσπρη βούλα, κι αυτομάτως οι γηπεδούχοι ήρθαν σε πλεονεκτική θέση. Κινδύνευσαν με ισοφάριση στο 50' (ο Σέρεμετ νίκησε τον Τσάβες, σε τετ α τετ), αλλά πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Ζεκίνια, ύστερα από 4 λεπτά, και σιγούρεψαν τη νίκη τους. Ο ΠΑΣ πέταξε λευκή πετσέτα στο 64', λόγω αποβολής του Κεϊτά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα...

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Ρομέου (81' Πόποβιτς), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Κάσες (79' Εμπό), Ιγκόρ (40' Ζεκίνια).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος (53' Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Βίλα, Βισέντο (34' Στρούνα), Τσάβες (66' Σκόνδρας), Ίλιτς.
notosspor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καφές ή τσάι;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καφές ή τσάι;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ