2013-12-09 15:54:05
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ! ...ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ!
Την πρόκριση στους «16» του Champions League στον απίστευτο κόσμο του Ολυμπιακού θέλει να χαρίσει ο Μίτσελ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του.

Την ανυπομονησία του για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, αλλά και την αποφασισιτκότητα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Θρύλου για πρόκριση στους «16» του Champions League εξέφρασε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του ζουν και αναπνέουν για την αυριανή αναμέτρηση τονίζοντας ότι άπαντες είναι συγκεντρωμένοι:

«Η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο της πρόκρισης. Έχουμε μεγάλη ανυπομονησία για τον αγώνα με τον Άντερλεχτ, είναι ένα ματς που το θέλουμε πολύ και θα το πάρουμε! Και, βέβαια, θέλουμε να κάνουμε την πρόκριση αυτή... δώρο στους οπαδούς μας», σχολίασε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, ο οποίος ερωτηθείς για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα υποστήριξε:

«Υπάρχει πίεση, αλλά... έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς τώρα δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από το στόχο μας που είναι η νίκη και γι' αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ