2013-12-09 19:20:07
Φωτογραφία για Tο απόλυτο street style από το πρωί ως το βράδυ
Έχω παρατηρήσει στο εαυτό μου πως κάθε σεζόν αποκτώ μια εμμονή με κάποια accessories, χρώματα και τάσεις και κολλώ σε αυτά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Φέτος λοιπόν έχω ξετρελαθεί με τις μπότες πάνω από το γόνατο και τα καπέλα, με το μπορντό-βουργουνδί (όπως θες πες το) και φυσικά με το cool-chic style που γίνεται το απόλυτο street style από το πρωί ως το βράδυ.

Για ακόμα μια φορά είπα να βασανίσω την φιλεναδούλα μου και τις ζήτησα να με φωτογραφίσει στην Λευκωσία με τα Οbsession μου… Join me Ένα απλό φόρεμα το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε all day οutfit. Μπορείτε να βάλετε μια ζώνη (κρυφή) στην μέση και να το κοντύνετε, oπως έκανα εγώ, έτσι ώστε να βγάλετε τη sexy πλευρά σας ή να το αφήσετε χαλαρό να πέσει κάτω, συνδυάζοντας το με flat μποτίνια να κάνοντας το απόλυτα casual. Φόρεμα Μindy .

Knee High Boots. Ότι πιο hot για φέτος και αν βρείτε σε κάποιο μαγαζί Κύπρο ή Ελλάδα let me know, γιατί ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό! Απίστευτα δύσκολο να τις εντοπίσεις φέτος το χειμώνα σε κάποιο κατάστημα
. Κάνοντας την ερευνά μου κατέληξα στο συμπέρασμα πως την περίοδο που γίνονται οι παραγγελίες για την χειμερινή σεζόν, δηλαδή τον περασμένο Μάρτιο (που έγινε ο χαμός με το Μνημόνιο) ,οι καταστηματάρχες φοβήθηκαν να παραγγείλουν ένα τόσο ακριβό προϊόν με αποτέλεσμα σήμερα η αγορά να μην είναι εμπλουτισμένη όπως θα έπρεπε. Μποτες Τop Shop.

Τσάντα στο απόλυτο μπορντό χρώμα που ταιριάζει με τα περισσότερα οutfit της φετινής μας ντουλάπας. Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για μια δερματινη classic tote bag. Τσάντα GT Tsangarakis.

Faux Fur αμάνικη. Ότι πιο stylish και φυσικά απίστευτα βολική μιας κ από μέσα μπορείτε να βάλετε τα πάντα. Τις κρύες μέρες του χειμώνα δοκιμάστε το με μαύρο δερμάτινο σακάκι. Faux Fur από Mindy .

Κοσμήματα «έπαιξα» λίγο με τους χρωματισμούς. Έβαλα δαχτυλίδια σε μπορντό απόχρωση, όπως τα περισσότερα στο σημερινό μου post και «έσπασα» τη μονοχρωμία με ένα βραχιόλι με μπλε ζαφίρια. Φέτος πράσινο, μπορντό και μπλε συνδυάζονται πολύ αρμονικά, try it!

(δεξιά) Δαχτυλίδι από ασήμι και πλατίνη διακοσμημένο με ένα συνθετικό Ρουμπίνι και λευκά Ζαφείρια

(αριστερά) Δαχτυλίδι Λευκόχρυσο Κ18 με τέσσερα Ρουμπίνια Oval Cut 8.00ct και Μπριγιάν 0.21ct G VS1.

Κοσμήματα GT Tsangarakis.

Βραχιόλι από alloy και πλατίνη διακοσμημένο με λευκά ζαφείρια και lab created μπλέ ζαφείρια 135 γρ. GT Tsangarakis

http://www.must.com.cy/i
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ