2013-12-10 02:56:19
Φωτογραφία για Αφιέρωμα της UEFA στον Σαλπιγγίδη
Η UEFA ετοίμασε ένα μίνι αφιέρωμα στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος την Κυριακή φιλοξενήθηκε στη superBALL, λίγες ημέρες πριν από τον... αγώνα με την Άλκμααρ που θα κρίνει ποια ομάδα θα καταλάβει την πρώτη θέση του 12ου ομίλου του Europa League.

Η επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναφέρει μεταξύ άλλων για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ: "Αν ο Ελληνας επιθετικός αγωνιστεί με την Άλκμααρ, αυτό θα είναι το 67ο παιχνίδι του στο Κύπελλο UEFA/Europa League. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε ως παλαιστής στην ελληνορωμαική πριν ανακαλύψει το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο. Είναι ο μοναδικός Έλληνας παίκτης που έχει σκοράρει σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Παγκόσμιο Κύπελλο".

Στη συνέχεια φιλοξενούνται δηλώσεις του Δημήτρη Σαλπιγγίδη: "Δεν μπορώ να εξηγήσω τι σημαίνει να σκοράρεις κρίσιμα γκολ. Μόνη μου ανησυχία είναι η ομάδα να κερδίζει. Το γκολ είναι και θέμα τύχης".

Για το παιχνίδι με την Άλκμααρ, ο διεθνής επιθετικός επεσήμανε: "Ελπίζω να πάμε μακριά στον θεσμό αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στα παιχνίδια μας και να έχουμε λίγη τύχη".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με 16 ομάδες από το 2015 η Superleague
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με 16 ομάδες από το 2015 η Superleague
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ