2013-12-10 10:13:36
Φωτογραφία για Αχαΐα: Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Το χιόνι δεν έχει πέσει ακόμα πυκνό όσο χρειάζεται, ωστόσο το σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου θ΄ανοίξει το ερχόμενο Σάββατο, ενώ το μεθεπόμενο, στις 21 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν κανονικά οι αναβατήρες και οι πίστες.

Ως προς την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει φέτος το Χιονοδρομικό Καλαβρύτωνδεν υπάρχει καμία σε σχέση με πέρυσι κι έχουν προβλεφθεί ειδικά πακέτα, για τις οικογένειες, αλλά και για τους σκιέρ. Με 25 ευρώ τα σαββατοκύριακα και τις αργίες και 15 ευρώ τις καθημερινές μπορούν να χρησιμοποιούν απεριόριστα τους αναβατήρες και να κάνουν σκι

Επίσης, το Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων θα προχωρά στη ναύλωση λεωφορείων που θα ξεκινούν από την Πάτρα και την Αθήνα και θα μεταφέρουν τους σκιέρ στο Χιονοδρομικό. Εκεί θα παραμένουν όλη ημέρα για να κάνουν σκι και να χαρούν με τα χιόνια, και μετά θα τους μεταφέρει στον τόπο τους, με πολύ προσιτές τιμές.

Ακόμα, διαθέτει το πρόγραμμα All inclusive, στο οποίο εκτός από τη χρήση των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού προσφέρονται είτε διανυκτέρευση και φαγητό είτε μόνο διανυκτέρευση, σε πολύ προσιτές τιμές.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ