2013-12-10 16:01:06
Φωτογραφία για ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ!
Τη δυνατότητα να προσφέρει τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία θα παραδοθούν στο Δίκτυο Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας θα έχει ο κόσμος που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός.

Οι «κίτρινοι» θα υποδεχθούν τους ερυθρόλευκους την Κυριακή(15/12, 19:30) και από τις 14:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης θα συγκεντρώνονται αγαθά πρώτης ανάγκης έξω από το «Κλ. Βικελίδης».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης ενώνει τις δυνάμεις της με το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας της Μ.Κ.Ο. ΑΡΣΙΣ και του δήμου Παύλου Μελά.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας που θα παρακολουθήσει τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (15/12, 19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, να προσφέρει τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Συσσίτιο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Από τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής έως την έναρξη του αγώνα, στελέχη των Κοινωνικών Δομών θα βρίσκονται έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης, στο χώρο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας (πρώην ARIS MOBILE) στην οδό Παπαναστασίου 154, όπου θα συγκεντρώνονται τα τρόφιμα και τα φάρμακα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ