2013-12-11 12:58:45
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της UEFA Youth League, οι Νέοι της ομάδας μας υποδέχονται την Άντερλεχτ.

Να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων της UEFA Youth League θέλει η ομάδα Νέων του Θρύλου. Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ υποδέχονται απόψε στις 19:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Άντερλεχτ με στόχο την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση, στην οποία απέκτησαν σπουδαίες εμπειρίες.

Η ισοπαλία της Παρί Σεν Ζερμέν με 1-1 με τη Μπενφίκα – η οποία είχε ήδη εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση – την Τρίτη δεν επιτρέπει στην ομάδα μας να έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά, παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές μας θέλουν να ολοκληρώσουν με θετικό τρόπο την παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση Νέων, κάτι που από μόνο του αποτελεί επιτυχία.

Η αποστολή για τον αποψινό αγώνα: Γαρεφαλάκης, Γκούτσιος, Ιγνατίδης, Γιάνκοβιτς, Καναβέτας, Κατσιμήτρος, Λάτσι, Μακροστέργιος, Μαργαρίτης, Νασιακόπουλος, Παπασάββας, Πασαλίδης, Ψυχογιός, Σιώπης, Σωτηράκος, Στρέζος, Βατουσιάδης, Βλάχος, Βούρος
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ