2013-12-11 13:21:07
Φωτογραφία για «ΠΟΝΑΕΙ»... ΑΚΟΜΑ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΕΘ ΚΑΙ ΛΙΜΑ
Την ήττα της Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό στην τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League σκέφτεται ακόμα ο Ένζο Πέρεθ, τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο Αργεντινός μέσος των Πορτογάλων επεσήμανε: «Αξίζαμε όμως να περάσουμε στην επόμενη φάση μαζί με την Παρί, διότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποδείξαμε ότι είχαμε την ποιότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Χάσαμε άδικα στην Ελλάδα, καθώς ήμασταν καλύτεροι σε εκείνο το ματς».

Ο Λίμα επεσήμανε: «Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά από το άλλο παιχνίδι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους

«Παίξαμε πολύ καλά και τελειώσαμε με νίκη. Νικήσαμε μια σπουδαία ομάδα. Εξαρτιόμασταν από το τι θα γίνει στο άλλο ματς, αλλά δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Παλέψαμε σκληρά εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν, αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε. Αξίζαμε όμως να περάσουμε στην επόμενη φάση μαζί με την Παρί, διότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποδείξαμε ότι είχαμε την ποιότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Χάσαμε άδικα στην Ελλάδα, καθώς ήμασταν καλύτεροι σε εκείνο το ματς. Μόνο στο Παρί έπρεπε να χάσουμε», δήλωσε ο Πέρεθ.


Σε ότι αφορά τη συνέχεια της ομάδας του στην Ευρώπη, ανέφερε: «Στο Europa League θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και όχι να κοιτάξουμε κατευθείαν μακριά. Το ότι φτάσαμε μέχρι τον τελικό πέρυσι είναι κάτι διαφορετικό. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα πάμε στον τελικό, απλά επειδή τα καταφέραμε την προηγούμενη σεζόν. Ελπίζω να αποφύγουμε μεγάλες ομάδες στη φάση των “32”, αλλά πρέπει να δείξουμε σεβασμό σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, διότι όλες έχουν φιλοδοξίες, όπως εμείς».

Από την πλευρά του ο Ροντρίγκο Λίμα, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 2-1 επί των πρωταθλητών Γαλλίας, με εκτέλεση πέναλτι, είπε:

«Δυστυχώς η νίκη δεν έφτασε. Ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά από το άλλο παιχνίδι. Ολοκληρώσαμε με νίκη κόντρα σε μια υπέροχη ομάδα όπως η Παρί και δώσαμε χαρά στους οπαδούς μας. Ονειρευόντουσαν να μας δουν να παίζουμε στον τελικό που θα γίνει εδώ στην έδρα μας, αλλά πρέπει έχουμε τα πόδια στο έδαφος. Οι παίκτες πάντα σκέφτονται πώς να προκριθούν από τον όμιλο και μετά σκέφτονται τον τελικό, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ