2013-12-12 10:26:03
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την ευρωπαϊκή του επιτυχία με την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένοντας τη Δευτέρα να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του που είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται στο κορυφαίο ράφι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα όμως ο προγραμματισμός της ομάδας που κυλάει ρολόι από το περασμένο καλοκαίρι όπου η ομάδα άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό γεμίζοντας με παίκτες που έχουν ποιότητα συνεχίζεται με βασικό στόχο την παραμονή του Ρομπέρτο και μετά το καλοκαίρι όπου λήγει ο δανεισμός του από την Ατλέτικο.

Είτε με νέο δανεισμό είτε με αγορά που αποτελεί αυτή τη στιγμή τη βασική επιλογή των ερυθρόλευκων γνωρίζοντας πως στο πρόσωπο του Ισπανού γκολκίπερ μπορούν να βρουν τη λύση κάτω από τα γκολπόστ για τα επόμενα χρόνια.

Η παρουσία του μάνατζερ του Ρομπέρτο στην Αθήνα μόνο τυχαία δεν ήταν, σύμφωνα με το "sentragoal.gr", ενώ είναι χαρακτηριστικό πως πληροφορίες, που επικαλείται το δημοσίευμα, χθες το βράδυ ανέφεραν πως έγινε συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Ρομπέρτο.


Ολες οι πληροφορίες που έρχονται από το... μέτωπο Ρομπέρτο είναι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και θετικές για τον Ολυμπιακό που δείχνει ξεκάθαρα διατεθειμένος να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για να κάνει δικό του τον Ισπανό τερματοφύλακα. Ο Ολυμπιακός δείχνει διάθεση να τελειώσει θετικά όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα, γι' αυτό και οι συνομιλίες έχουν πλέον ενταθεί ώστε ο Ρομπέρτο να γίνει και με τη βούλα ερυθρόλευκος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ