2013-12-12 17:06:07
Φωτογραφία για Χρύσπα: «Εγώ αυτή είμαι, άμα δεν σου αρέσω μην με βλέπεις»
Για την περιπέτειά της με τη νευρογενή βουλιμία, τη «μάχη» της με τα κιλά, τη σχέση με τον σύζυγό της, αλλά και για την αποχώρηση από το «Dancing With the Stars» μίλησε καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα» το απόγευμα της Τετάρτης η Χρύσπα.

Αρχικά, η Χρύσπα εξήγησε ότι έχει κάνει στο παρελθόν επέμβαση λιποαναρρόφησης, επέμβαση που τη βοήθησε αρκετά: «Υπάρχει μια διαφορά πλέον σε σχέση με τη "δυσμορφία" που είχε το σώμα μου. Όταν παχαίνεις, παχαίνεις διαφορετικά, πιο ομοιόμορφα. Εγώ έκανα την επέμβαση για να αλλάξει "σχήμα" το σώμα μου. Σχετικά με τις πλαστικές, όμως, πρέπει να το ψάχνεις αρκετά. Και σε ποιον γιατρό θα πας και τι θέλεις να κάνεις και για ποιο λόγο θέλεις να το κάνεις. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα».

Όσο για τα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για το σώμα της αλλά και τον τρόπο που τα αντιμετώπισε; «Εγώ, όταν έκλεισα τα αυτιά μου και τα μάτια μου στους ανθρώπους που έλεγαν συνέχεια για τα κιλά μου, έγινα καλά. Έχουν πει δημόσια για μένα ότι είμαι χοντρή. Το είχαν πει ακριβώς έτσι. Βέβαια, στην ηλικία και τη φάση που είμαι τώρα θα απαντούσα ότι "Εγώ αυτή είμαι, άμα δεν σου αρέσω μην με βλέπεις". Τότε, όμως, δεν το είχα σκεφτεί», είπε.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ