2013-12-13 09:27:06
Φωτογραφία για ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ Η ΣΙΕΝΑ...
Η είδηση ότι ο έλεγχος που έγινε στη Σιένα έδειξε ότι η ιταλική ομάδα χρωστά περί τα 23 εκατομμύρια ευρώ έκανε τον γύρο της Ευρώπης, αλλά η πρωταθλήτρια Ιταλίας, με ανακοίνωσής της έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα.

Η Σιένα διευκρινίζει ότι όντως έχει γίνει έλεγχος στην ομάδα, αλλά τα όσα αναφέρονται περί του προστίμου είναι αβάσιμα, μιας και οι οικονομικές αρχές της χώρας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τη διαδικασία αξιολόγησης των στοιχείων ώστε να έχουν αποφανθεί για το τελικό ποσό του προστίμου.

Η ανακοίνωση της Σιένα:

«Σε ότι αφορά την είδηση που έχει μεταδοθεί μέσω του Τύπου για την έρευνα της Σιένα από την “οικονομική αστυνομία”, ο σύλλογος επιβεβαιώνει την παραλαβή της αναφοράς επί του θέματος από το αρμόδιο όργανο, όπως αναμενόταν μετά το τέλος της έρευνας. Ο σύλλογος δηλώνει ότι το ποσό που έχει δημοσιευτεί στα ΜΜΕ, σύμφωνα με το οποίο η Σιένα πρέπει να πληρώσει ένα πρόστιμο ακόμα και 23 εκατ. ευρώ, δεν έχει καμία βάση, αφού οι οικονομικές αρχές της Ιταλίας, οι οποίες θα πρέπει να αποφασίσουν το ύψος του προστίμου, ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αξιολόγησης των στοιχείων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ