2013-12-13 14:45:00
Φωτογραφία για Πάτρα: Δείτε φωτό από την πρεμιέρα του «Μόνος με τον Άμλετ» με τον Αιμίλιο Χειλάκη
Η λαμπερή πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Μόνος με τον Άμλετ" με τον αγπητό ηθοποιό Αιμίλιο Χειλάκη δόθηκε χθες Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 το βράδυ στην σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Απόλλων στην Πάτρα.

Πρόκειται για μία συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με την εταιρεία αρτivities και το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Η μετάφραση είναι του Γιώργου Χειμωνά ενώ την διασκευή και σκηνοθεσία υπογράφουν από κοινού ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανόλης Δούνιας, τη μουσική ο Γιώργος Σπανός και τα σκηνικά - κοστούμια ο Σκωτσέζος Κένι Μακλέλλαν.

Όλα πήγαν εξαιρετικά στην χθεσινή 1η παράσταση και το κοινό χειροκρότησε θερμά τον Αιμίλιο Χειλάκη. Ανάμεσα στο κοινό ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς με τη σύζυγο του Μαριλένα, ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Οργανισμού Πατρινό Καρναβάλι, Κωνσταντίνος Τρίγγος, η σύζυγος του Αιμίλιου Χειλάκη, ηθοποιός Αθηνά Μαξίμου, ο Δημήτρης Σαρδελιάνος και η σύζυγος του Ειρήνη Καρλιαύτη - Σαρδελιάνου, ο Φίλιππος Καμίσης με την σύζυγο του, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θοδωρής Αμπαζής, ο Πατρινός ηθοποιός της παράστασης "Πάτρα Μπάρι" Βασίλης Κόκκαλης, ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης με τη σύζυγο του, ο Βαγγέλης Πολίτης, κ.α.


Να θυμίσουμε το ακριβές πρόγραμμα παραστάσεων που είναι το εξής.

13,14,15 Δεκεμβρίου

20,21,22,25,26,27,28,29 Δεκεμβρίου 2013 και

2,3,4 και 5 Ιανουαρίου 2014.

Η παράσταση αναμένεται στη συνέχεια να παρουσιαστεί στο ανακαινισμένο Δημοτικό θέατρο του Πειραιά.

Οι φωτό είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ