2013-12-14 08:26:05
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στο "Euroleague Greece" για την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Σιένα, αλλά και την εικόνα των ερυθρόλευκων στα δύο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο κεκλεισμένων των θυρών Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Σιένα, σημειώνοντας την ένατη διαδοχική του νίκη στην πρώτη φάση της Euroleague.

Ο Στράτος Περπέρογλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και ήταν ο πρωταγωνιστής των Πρωταθλητών Ευρώπης μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη στην ολική επαναφορά του τέταρτου δεκαλέπτου.

Ο διεθνής παίκτης μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά και τη δική του, την ένατη συνεχόμενη νίκη του, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο πρόσωπα των ερυθρόλευκων στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

"Το γεγονός ότι επιστρέψαμε δείχνει πως έχουμε κίνητρο να κερδίζουμε, δεν θέλουμε να χάσουμε κάποιο παιχνίδι. Σήμερα τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, καθώς δεν είχαμε και τον κόσμο μας δίπλα μας. Ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο στην επίθεση, αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι", ανέφερε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου.


Για τα δύο πρόσωπα των ερυθρόλευκων στον αγώνα με τους πρωταθλητές Ιταλίας δήλωσε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν "γυρίζαμε" τη μπάλα, ήμασταν στατικοί, την κρατούσαμε πολύ και για αυτό βάλαμε και 25 πόντους. Στο δεύτερο "γυρίσαμε" τη μπάλα, βρήκαμε ελεύθερα σουτ, τα οποία και βάλαμε με αποτέλεσμα να παρουσιαστούμε διαφορετική ομάδα. Οπότε αυτό ήταν το λάθος μας στο πρώτο ημίχρονο ότι κρατούσαμε πολύ τη μπάλα".

Στη συνέχεια ανέφερε: "Δεν ξέραμε αν θα το γυρίσουμε, αλλά ξέραμε ότι μπορούμε. Το ότι τα βάλαμε αυτά τα σουτ, ίσως ήταν ομαδικός τρόπος να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε ακόμα μία φορά. Αλλάξαμε επιθετικά τη νοοτροπία μας. Παίξαμε όπως έχουμε συνηθίσει. Αμυντικά δεν ήμασταν καλοί, αλλά στην επίθεση διαβάσαμε το παιχνίδι και παίξαμε πιο ομαδικά".

Τέλος, μίλησε για το ότι αγωνίστηκε στη θέση "4": "Με την απουσία του Γιώργου (Πρίντεζης) και ο Μπρεντ (Πέτγουεϊ) που ήταν λίγο άρρωστος έπρεπε να παίξω και σε αυτή τη θέση. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου από οποιαδήποτε θέση και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ