2013-12-14 10:54:03
Φωτογραφία για ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ
Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ έχουν αποφασίσει, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, να συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος του συμβολαίου του Ισπανού τεχνικού, το καλοκαίρι του 2015, καθώς υπάρχει πλήρης ικανοποίηση από αμφότερες τις πλευρές για τη συνεργασία τους, η οποία πέρασε από διάφορα... στάδια το περασμένο καλοκαίρι, αλλά με τις επιτυχίες των ερυθρόλευκων στην Ευρώπη και την πορεία τους στο πρωτάθλημα όλα είναι... πρίμα.

Την ίδια ώρα, ο Μίτσελ θέλει να περάσουν τα τρία ματς μέχρι τα Χριστούγεννα και κατόπιν θα κάνει συζήτηση με τη διοίκηση και τους υπόλοιπους συνεργάτες σχετικά με το δεύτερο μισό της περιόδου, στο οποίο δεν θέλει αλλαγές. Το μόνο που μοιάζει βέβαιο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Τόρες θα μπει στη λίστα αντί του Μετζανί, ενώ για τον Πελέ ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Εργοτέλη, με τον παίκτη να θέλει να ενταχθεί από τον χειμώνα στους ερυθρόλευκους και το να πάρει τη θέση κάποιου άλλου στη λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι καθόλου εύκολο
. Εκτός αν έρθει από τώρα και δεν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ Όλα τα θέματα όμως (συμβόλαιο Μήτρογλου, πιθανή επέκταση για Σάμαρη κ.α.) πάνε για μετά τα τρία παιχνίδια με Άρη, ΠΑΣ και Απόλλωνα, στα οποία ο Ολυμπιακός θέλει τρεις νίκες για να κλείσει υποδειγματικά το πρώτο μισό της περιόδου. Με τον Γιάννη Μανιάτη να είναι ξανά στις... επάλξεις και να ζητάει να παίξει σε κάποιο από τα επόμενα ματς.

Το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Θεσσαλονίκη για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη, με τον Μίτσελ να ετοιμάζει... φρεσκάρισμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ