2013-12-14 11:07:03
Φωτογραφία για ΚΛΗΡΩΝΕΙ Ο... «ΠΕΡΠΕ»!
Ο Στράτος Περπέρογλου θα αναδείξει τον τυχερό οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος θα κερδίσει μία υπογεγραμμένη μπάλα.

Διαγωνισμό διενήργησε, μέσα από την επίσημη σελίδα της σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ. Ζήτησε από τους οπαδούς της να προβλέψουν το ακριβές σκορ της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Σιένα, που έλαβε χώρα προχθές (12/12) στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, κάτι που έκαναν συνολικά εφτά άτομα.

Ο 29χρονος φόργουορντ θα αναδείξει ποιος από όλους θα κερδίσει μία συλλεκτική μπάλα με τις υπογραφές του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του, ενώ οι υπόλοιποι θα πάρουν ως δώρο από ένα καπέλο.

Η ανακοίνωση:

«Εφτά φίλοι πρόβλεψαν το σωστό σκορ… Η ιδέα μας να σας βάλουμε στο παιχνίδι είχε τρομερή ανταπόκριση, αν και χρειάστηκε να περάσουμε αρκετή ώρα μπροστά στην οθόνη για να δούμε όλες τις προβλέψεις που ξεπέρασαν τις 2.300. Εφτά φίλοι πρόβλεψαν σωστά το σκορ και μας έβαλαν δυσκολίες, αφού αξίζει και πρέπει να τους ικανοποιήσουμε όλους. Το Σάββατο (14/12) πριν το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο Στράτος Περπέρογλου θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο νικητής της μπάλας με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα κερδίσετε ένα καπέλο με την υπογραφή του.


Οι νικητές είναι οι @Nikos Dimakos, @Lukas Jose, @Stroggilis Theofilos, @Giannis Zannias, @Αναστάσιος Κωτσόπουλος, @Konstantinos Vardouniotis και @Alex Zorbalas. Στους εφτά νικητές θα στείλουμε στο inbox τον αριθμό που θα έχουν στην κλήρωση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ