2013-12-14 16:08:02
Φωτογραφία για ΤΟ ΝΒΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο κόσμος του ΝΒΑ καλωσορίζει και επίσημα πλέον στις τάξεις του, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με ένα εξαιρετικό βίντεο όπου ο νεαρός Έλληνας διεθνής με τους μικρούς παρουσιάζει τον εαυτό του και το πώς έχει βιώσει μέχρι στιγμής την εμπειρία του από το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Ο... «Greek Freak» φιλοξενείται στη νέα διαδικτυακή σειρά του ΝΒΑ, “NBA Rooks» όπου κάθε εβδομάδα, παρουσιάζεται ένας ρούκι από τη φετινή «φουρνιά». Ο Αντετοκούνμπο ανέβασε το βίντεο στο προφίλ του στο facebook, ενώ μέσα σε επτά ώρες μετρά 21.225 «κλικ» στο youtube, χώρια αυτά που έχει στο nba.com.

Στο βίντεο, υπάρχουν στιγμιότυπα από τα κατορθώματα του Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, ενώ εμφανίζεται και ο ίδιος όπου μιλά για τον εαυτό του, την εμπειρία του και τους στόχους του.

«Στο ΝΒΑ, πρέπει να μάθεις να πασάρεις, να σουτάρεις, να διαβάζεις το παιχνίδι, να ντριμπλάρεις. Πρέπει να δουλέψεις σε όλα για να καταφέρεις να διακριθείς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς.

«Η πρώτη συμβουλή που έλαβα όταν ήρθα εδώ ήταν να απολαύσω το παιχνίδι. Και αυτό κάνω» προσθέτει

«Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μπάσκετ, είχα ως στόχο να γίνω ο καλύτερος και οι καλύτεροι παίζουν στο ΝΒΑ. Τα κατάφερα» Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ