2013-12-14 17:07:02
Φωτογραφία για «ΚΑΙ Η ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΤΟ... ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ»
Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ είναι μερικές μόνο από τις ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κώστα Μήτρογλου. Ο νεαρός στράικερ έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων και μπορεί να έχει χαθεί λίγο από το προσκήνιο λόγω του τραυματισμού του, το ενδιαφέρον, πάντως, παραμένει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας chroniclelive.co.uk, ακόμα μία αγγλική ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της είναι η Νιουκάστλ. Από τη στιγμή που το μέλλον του Παπί Σισέ είναι αβέβαιο, πολλά θα μπορούσαν να γίνουν.

«Η Νιουκάστλ εξετάζει τις εμφανίσεις του διεθνούς παίκτη με την Ελλάδα, Κώστα Μήτρογλου. Έχει μπει στο κόλπο της απόκτησής του μαζί με τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ και αυτό που απομένει, είναι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση με τον Παπί Σισέ τον Ιανουάριο», γράφει χαρακτηριστικά το κείμενο και σημειώνει.

«Έχει πετύχει 22 γκολ, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων χατ τρικ και βοήθησε την ομάδα του να περάσει τους ομίλους του Champions League. Ο Μήτρογλου αποτελεί το δεύτερο παίκτη μετά τον Κώστα Μανωλά που εξετάζει η Νιουκάστλ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ