2013-12-15 11:52:08
Φωτογραφία για ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Γρήγορα θα ξεχαστεί η εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί των Τρικάλων BC, στο ΣΕΦ, για την 10η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης πήραν άνετα το ροζ φύλλο επί των νεοφώτιστων, σε μια αναμέτρηση που δεν αντέχει κριτικής καθώς η διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση από το τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων αφενός για τη σοβαρότητα με την οποία αγωνίστηκαν οι παίκτες σε ένα ματς χαμηλών απαιτήσεων και αφετέρου για την επανεμφάνιση του Σέντρικ Σίμονς μετά τον τραυματισμό του στον ώμο. Ο Αμερικανός επανήλθε μετά από ένα μήνα στη δράση και δεν είναι τόσο η απόδοσή του όσο το γεγονός πως δεν πόνεσε καθόλου που έφερε χαμόγελα στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ικανοποίηση υπήρξε και από την προσέλευση των οπαδών του Θρύλου. Σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι, με υποδεέστερο αντίπαλο, βρέθηκε ο κόσμος στο ΣΕΦ και το χάρηκε, ειδικά τα μικρά παιδιά. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για ακόμα μία φορά φέτος, όπως άλλωστε το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, έδωσε γιορτινή ατμόσφαιρα στο φαληρικό στάδιο. Ο Άγιος Βασίλης και ο «χριστουγεννιάτικος» Θρυλέων έδωσαν ξεχωριστό τόνο, βάζοντάς τους πάντες στο κλίμα των ημερών που έρχονται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ