2013-12-15 12:15:26
Φωτογραφία για ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Με την ακρόαση φορέων συνεχίζεται στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Ανάμεσα στους φορείς που έχουν κληθεί είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΠΟΕ-ΔΟΥ) και η ΠΑΣΕΓΕΣ.

Χαρακτηριστική του κλίματος είναι η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ ανοίγοντας την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Οικονομικών: «Παρακαλούμε, κύριε πρόεδρε, να είστε λίγο πιο επιεικής στον χρόνο, που θα μας διαθέσετε, διότι η τελευταία επιθυμία των μελλοθανάτων πρέπει να γίνεται σεβαστή».

Η Επιτροπή Οικονομικών, αμέσως μετά την ακρόαση, εισέρχεται στη συζήτηση των άρθρων του νομοσχεδίου με στόχο η πρώτη ανάγνωση να ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή και την προσεχή Τρίτη να γίνει και η δεύτερη ανάγνωση.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι βελτιωτικές προτάσεις που έχουν γίνει από βουλευτές του κόμματος της συμπολίτευσης, οι οποίοι έχουν ζητήσει από το υπουργείο Οικονομικών να κινηθεί επί τα βελτίω εισάγοντας εκπτώσεις φόρου για τα ακίνητα που είναι αναξιοποίητα (ξενοίκιαστα), αλλά και τα υποθηκευμένα στις τράπεζες.

ΑΜΠΕ

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ