2013-12-15 15:35:03
Φωτογραφία για ΤΡΙΠΛΗ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ CHAMPIONS ΚΑΙ EUROPA LEAGUE!
H «καρδιά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπάει αύριο με διπλή κλήρωση: για τους «16» του Champions League και τους «32» του Europa League, όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μάθουν το… μέλλον τους.

Η κλήρωση του Champions League ξεκινά στις 13:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1, το Eurosport αλλά και τη Δημόσια Τηλεόραση, όπως αναφέρει το "gazzetta.gr". Από τις 12:30 τo Novasports 1 θα μπει στο κλίμα των κληρώσεων με την εκπομπή που θα παρουσιάσουν οι Γιώργος Λιώρης και Γιώργος Λυκουρόπουλος. Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε περιγραφή του απεσταλμένου στη Νιόν Ισίδωρου Πρίντεζη και σε ζωντανή σύνδεση με τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Νίκος Γαβαλάς θα μεταφέρει τα πρώτα σχόλια των καλεσμένων για τον αντίπαλο των ερυθρόλευκων.

Η κλήρωση του Europa League μεταδίδεται από το Novasports 1, το Eurosport αλλά και τον ΑΝΤ1 με τον Ιάκωβο Φιλιππούση ενώ στη Nova θα υπάρξει σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη για τις αντιδράσεις των καλεσμένων του Κωστή Μπότσαρη. Ο Αντώνης Καρπετόπουλος θα εμπλουτίσει με τα σχόλιο και τις αναλύσεις του τόσο την εκπομπή όσο και τις κληρώσεις.

Την εκπομπή της ΔΤ θα παρουσιάσουν 0ι Ιωσήφ Νικολάου και Βασίλης Μπακόπουλος, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να σχολιάζει από το Ρέντη την κλήρωση και τον Ολεγκ Προτάσοφ να δίνει τις εκτιμήσεις του για τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Η ΔΤ θα βγάλει και το βράδυ, όπως κάθε Δευτέρα, την εκπομπή «Champions League» στις 22:45, με τους ίδιους παρουσιαστές και καλεσμένο τον Κώστα Τσάνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ