2013-12-15 18:41:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Η κρίση πονηριές κατεργάζεται – Ποια είναι η νέα μόδα
Η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει βάναυσα και την Πάτρα κάνει πολλούς συμπολίτες να βρίσκουν τρόπου για να αγοράσουν τα προϊόντα που θέλουν εξοικονομώντας όμως όσα περισσότερα χρήματα μπορούν. Έτσι, όπως πληροφορείται το thebest, οι νέα μόδα στους κόλπους τόσο των νέων ανθρώπων όσο και οικογενειών είναι οι από κοινού παραγγελίες μέσω του διαδικτύου.

Αρκετοί Πατρινοί έχουν βρει στο Internet Portals, είτε ελληνικά είτε και ξένα, τα οποία προσφέρουν ρούχα, παπούτσι, αξεσουάρ, παιχνίδια, εργαλεία, ακόμα και προϊόντα για το σπίτι σε πολύ χαμηλές τιμές. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα οι διαφορές στην τιμή σε σύγκριση με τα καταστήματα αγγίζει ή και ξεπερνάει το 60-65%.

Οι συμπολίτες μάλιστα δοκιμάζουν τα ρούχα που θέλουν να αγοράσουν σε κάποιο τοπικό κατάστημα, για να δουν αν τους κάνουν και στην συνέχεια τα παραγγέλνουν από το διαδίκτυο.

Το αξιοσημείωτο δε είναι ότι μαζεύονται πολλά άτομα-οικογένειες μαζί προκειμένου να γλυτώσουν το κόστος των μεταφορικών. Κάνουν δηλαδή τις παραγγελίες μαζικά, σε ένα όνομα, πληρώνουν συνήθως μέσω μιας προπληρωμένης κάρτας και τα έξοδα αποστολής, που συνήθως είναι 10 ευρώ τα μοιράζονται όλοι μαζί.

Με τον τρόπο αυτό οι συμπολίτες ανανεώνουν την γκαρνταρόμπα τους, αγοράζουν καινούργιο εξοπλισμό για το σπίτι και ικανοποιούν τις συνεχείς απαιτήσεις των παιδιών τους, με φτηνό τρόπο…
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ